Metal Tip


Slash - Slash
Releasedatum: 2 april 2010
Slash wordt beschouwd als één van de beroemdste gitaristen aller tijden. Hij ontving talloze eervolle vermeldingen en awards, waaronder een ster op de Hollywood Walk of Fame in 2007 naast zijn idolen Jimmy Page en Jimi Hendrix. Als lid van de legendarische band Guns N’ Roses was hij verantwoordelijk voor de tijdloze gitaarriffs van o.a. 'Sweet Child O’ Mine'.
Verder bracht Slash een album uit met zijn project Slash’s Snakepit en maakte hij deel uit van de supergroep Velvet Revolver, waarmee hij opnieuw wereldwijd groot succes oogstte. Hij is een veelgevraagd muzikant en werkte met de grootste muzikanten aller tijden; van Michael Jackson tot Ray Charles tot Lenny Kravitz.
Nu komt hij dan met zijn eerste soloalbum “Slash” en bevat gastbijdragen van Ozzy Osbourne, Fergie, Adam Levine (Maroon 5), Iggy Pop, Kid Rock, Dave Grohl (Foo Fighters) en vele anderen. Ondanks het feit dat Slash de hoofdmoot van het arrangeren en schrijven voor rekening nam, konden de door Slash zelf uitgekozen gastmuzikanten hun nodige eigen inbreng leveren, Het resultaat is een fantastisch album dat bol staat van energie, plezier en boven alles het legendarische gitaarspel van Slash.

€ 19.99Metal Tip Archief

Nieuwsbrief Inloggen Bestellen Contact Over ons Winkelwagentje