LeveringLeveringswijze Verzendkosten Aansprakelijkheid
Retouren


Leveringswijze

Alle artikelen worden door ons aan PostNL of DHL aangeboden ter verzending. Artikelen die klaar liggen voor verzending worden zo spoedig mogelijk verzonden, nadat ze betaald zijn. Als dat betekent dat je nog moet wachten op een bepaald artikel van een order met meerdere artikelen, dan wordt deze zonder bijkomende kosten verzonden op het moment dat deze bij ons binnenkomt.

Terug naar de index

Verzendkosten

Nederland:

Bij bestellingen onder Ä 20,00 brengen we de volgende verzendkosten in rekening:

CD Ä 2,99
DVD Ä 2,99

Let op! Bij de bestelling van LP's en 12"'s rekenen we altijd 4,50 EURO verzendkosten ongeacht het bedrag van de bestelling

BelgiŽ:

Voor het versturen naar BelgiŽ hanteren we andere verzendkosten, omdat de kosten hiervoor hoger zijn. Samengevat:

1 artikel € 9,00
2 artikelen € 9,00
3 artikelen € 9,00
4 of meer artikelen € 9,00
.Voor Lp's rekenen wij altijd Ä 9,00

Terug naar de index

Aansprakelijkheid

We kunnen helaas geen aansprakelijkheid accepteren voor schade en/of verlies die ontstaan is tijdens het vervoer van je bestelling via PostNL.

Blijkt je cd-doosje stuk te zijn bij levering? Stuur dan een e-mail naar: order@boudisque.nl en geef als onderwerp op dat je CD-doosje stuk is en om welke order het gaat. Dan zorgen we ervoor dat je zo spoedig mogelijk een nieuw exemplaar ontvangt.

Terug naar de index

Retouren

Alleen in de volgende gevallen kan een artikel kosteloos geretourneerd worden:

  • Aantoonbare fabricagefout(en)
  • Indien mogelijk wordt dit artikel door ons vervangen. Als dit om wat voor reden niet mogelijk is, zullen we het reeds betaalde bedrag voor het betreffende artikel retourneren.

  • Foutieve levering
  • Als blijkt dat een verkeerd artikel is verzonden, wordt deze teruggenomen en wordt na ontvangst hiervan alsnog het juiste artikel toegezonden indien deze voorradig is. Als het artikel niet direct voorradig is, wordt deze zo spoedig mogelijk verzonden op het moment dat we deze van onze leverancier ontvangen.

    Terug naar de index
    Nieuwsbrief Inloggen Bestellen Contact Over ons Winkelwagentje