Cult Tip


Pigkeeper's Daughter, The R2 Nl (Dutch Subtitles) -
Releasedatum: 22 februari 2008
Herinner je je Moonbeam McSwine in Li’l Abner nog? De rondborstige dame die niet graag in bad ging, maar liever met haar vriendjes, de varkentjes, door een modderpoel rolde? Maak kennis met haar even rondborstige naamgenoot, de langbenige Moonbeam (Terry Gibson). Deze beeldschone, roodharige boerenmeid heeft één beste vriend: Lord Hamilton Pig. Zij beschouwt dit biggetje als “de knapste gozer ter wereld”.
Moonbeams rondborstige moeder klaagt over twee dingen in het leven: de stinkende varkens die haar man fokt en het feit dat haar dochter nog geen man heeft. Moonbeam is tenslotte al 19 en als ze niet oppast loopt ze straks achter een rolstoel. Vader en moeder weten niet dat Moonbeam regelmatig aan de rol gaat met de knappe Jasper (John Keith), die eigenlijk de beeldschone, welgevormde Patty (Patty Smith) wil veroveren en haar maagdelijkheid wil inruilen voor een vrijpartij in het hooi.
Deze wulpse, vrolijke sekscomedy die zich afspeelt op het platteland is een grap over een reizende handelaar, die letterlijk werkelijkheid wordt. De ongelukkig reiziger Peter James geeft Moonbeam een bad in een paardendrinkbak en leert de dubbelloopse slotzin van de Code of the Hills kennen.Cult Tip Archief

Nieuwsbrief Inloggen Bestellen Contact Over ons Winkelwagentje