Aktie / Thriller Tip


Zwartboek R2 Nl (Dutch Subtitles) - Verhoeven, Paul
Releasedatum: 26 april 2007
Wanneer het onderduikadres van de mooie joodse zangeres Rachel Steinn per ongeluk wordt gebombardeerd, besluit ze om met een groep joden de Biesbosch over te steken naar reeds bevrijd gebied. De boot stuit echter op een Duitse patrouille en alle vluchtelingen worden op brute wijze afgeslacht. Alleen Rachel weet te ontkomen.
Ze sluit zich aan bij het verzet, en weet als Ellis de Vries aan te pappen met de hoge Duitse SD-officier Müntze. Deze is erg van haar gecharmeerd en biedt haar een baan aan. Het verzet heeft ondertussen het plan opgevat een groep gevangen genomen verzetslieden te bevrijden met hulp van Ellis. Dit mislukt jammerlijk omdat het verraden is. Ellis wordt zowel door het verzet als door de Duitsers als schuldige aangewezen. Met Müntze aan haar zijde duikt ze weer onder, samen het einde van de oorlog afwachtend.
De bevrijding brengt Ellis geen vrijheid; zelfs niet wanneer ze de echte verrader weet te ontmaskeren. "Iedereen die overleeft is op een of andere wijze schuldig."

Bij deze dvd hebben wij een aantal unieke boekwerken weg te geven. Dit boekje op A4-formaat toont de een aantal originele scriptpagina's met foto's en storyboardschetsen. Wees er snel bij en maak kans op een van deze boeken!Aktie / Thriller Tip Archief

Nieuwsbrief Inloggen Bestellen Contact Over ons Winkelwagentje