Pop / Rock Tip


Album & Magazine - Music Whisperer, The (Robin Block - Comfort Zones)
Releasedatum: 1 juni 2012

The Music Whisperer is een nieuw muziekmagazine met een focus op luistermuziek. Elke editie staat er één album centraal, dat ook samen met het blad verkrijgbaar is. In het blad vind je interviews, achtergronden, columns en liner notes, al dan niet door de band zelf op papier gezet. The Music Whisperer geeft zo een intiem beeld van het ontstaan van het album wat die editie centraal staat. Robin Block’s debuutplaat Comfort Zones is verkozen als middelpunt van de eerste editie.

De Amsterdamse singer-songwriter Robin Block maakt pure en dromerige luisterliedjes in de traditie van Jeff Buckley, Sufjan Stevens en Bon Iver. Hij combineert op geheel eigen wijze spannende arrangementen met bloedmooie samenzang, en weet dit live op bijzonder intieme wijze over te brengen. Hij won de prijs voor Beste Muzikant bij de Grote Prijs van Nederland, en maakte daarna veel enthousiasme los met zijn optredens in o.a. Paradiso, De Wereld Draait Door en een huiskamertour door Nederland en België.

Het afgelopen jaar heeft Robin Block gewerkt aan zijn langverwachte debuutalbum Comfort Zones. Samen met zijn band trok hij zich een maand lang terug in een huis in Amersfoort om in alle rust en op de meest onmogelijke uren zijn liedjes vast te leggen. Enkele dagen na de opnames brandde het huis door kortsluiting half af.

Pop / Rock Tip Archief

Nieuwsbrief Inloggen Bestellen Contact Over ons Winkelwagentje