Drama Tip


Mannen Die Vrouwen Haten (Dutch Subtitles 2 Dvd Digipack) - Millennium 1
Releasedatum: 24 november 2009
Twee tegenpolen, Mikæl Blomkvist en Lisbeth Salander. Hij is een charmante man en een kritische journalist van middelbare leeftijd, en uitgever van het tijdschrift Millennium. Zij is een jonge, gecompliceerde vrouw met zwartgeverfd haar, piercings en tatoeages, én een uitermate goede hacker. Samen vormen ze een ongewoon, maar sterk team.

Mikæl wordt benaderd door oud-zakenman Henrik Vanger. Veertig jaar geleden is de zestienjarige Harriët Vanger op mysterieuze wijze verdwenen en vermoedelijk vermoord. De zaak is echter nooit opgelost en inmiddels verjaard. Toch wil Henrik Vanger graag dat Mikæl zich hier nog eens op stort. Aanvankelijk lijkt het onderzoek nergens op uit te lopen. Totdat Mikæl met hulp van Lisbeth op een spoor stuit dat rechtstreeks naar een zeer duister en bloedig familiegeheim voert...

MANNEN DIE VROUWEN HATEN is het eerste boek in de succesvolle Millennium-reeks met Mikæl Blomkvist en Lisbeth Salander in de hoofdrol.
Deze dvd bevat de extended version van 180 minuten. Dat is maa rliefst 35 minuten meer informatie en langer genieten van de eerste Millennium film uit de trilogie!

€ 16.99Drama Tip Archief

Nieuwsbrief Inloggen Bestellen Contact Over ons Winkelwagentje