Drama Tip


Gomorra R2 Nl (Dutch Subtitles) - Garrone, Matteo
Releasedatum: 16 november 2010
GOMORRA , de internationaal succesvolle verfilming van de gelijknamige best-seller van Roberto Saviano over de werkwijze van de Camorra, de maffia in en rond Napels. De Camorra beheerst elk aspect van het leven in deze arme Italiaanse regio. Niet alleen domineert de maffia er de prostitutie,drugs- en wapenhandel, ze zit ook diep in de havens, afvalverwerking en textielindustrie.

Ter plekke opgenomen en tegen de achtergrond van meedogenloze oorlogen tussen clans en handel van alle soorten, volgt de kijker de lotgevallen van de plaatselijke bevolking die gedoemd is te eten of gegeten te worden. We zijn getuige van het lot van: Toto, Don Ciro en Maria, Franco en Roberto, Pasquale, Marco en Ciro. GOMORRA wordt verteld op de enige manier die bij dit onderwerp past: keihard, meedogenloos en vol razernij.

Sinds het verschijnen van zijn op reŽele feiten gebaseerde boek leeft Roberto Saviano onder doodsbedreiging van de maffia. 24 uur per dag wordt zijn leven bewaakt door de politie.Drama Tip Archief

Nieuwsbrief Inloggen Bestellen Contact Over ons Winkelwagentje