Drama Tip


Schnabel, Julian - At Eternity's Gate Rb Nl (Dutch Subtitles)
Releasedatum: 10 augustus 2019

Wanneer Vincent van Gogh (Willem Dafoe) in 1886 verhuist, met als doel door te breken als kunstenaar, leert hij een avant-gardistische groep kunstenaars kennen onder wie Paul Gauguin. Maar Van Gogh stuit alleen maar op nog meer onbegrip en afwijzingen en vertrekt uiteindelijk naar Arles in de hoop een nieuw bestaan te bouwen. In zijn zoektocht naar aanvaarding, verliest Van Gogh zich echter steeds verder in een wereld van ziekte en depressie.

In ‘At Eternity’s Gate’ gaat regisseur Julian Schnabel, die eerder al succes oogstte met ‘Basquiat’ en Oscar-winnaar ‘The Diving Bell and the Butterfly’, op verkenning naar de worsteling van Vincent van Gogh om te worden begrepen als kunstenaar. Willem Dafoe, onlangs nog bekroond met een Oscarnominatie voor ‘The Florida Project’, kruipt in de huid van de legendarische schilder. De ensemble-cast wordt aangevuld door onder meer Oscar Isaac, in de rol van Paul Gauguin, Mads Mikkelsen, Emmanuelle Seigner en Mathieu Amalrik.

Regie: Julian Schnabel
Cast: Willem Dafoe, Oscar Isaac, Mads Mikkelsen, Rupert Friend
Pers: 
★★★★★ Algemeen Dagblad, ★★★★★ Trouw, ★★★★ NRC, ★★★★ DE Standaard, ★★★★ VRPO Cinema, ★★★★ Knack Focus.€ 11.99Drama Tip Archief

Nieuwsbrief Inloggen Bestellen Contact Over ons Winkelwagentje