Drama Tip


Tous Ensemble R2 Nl (Dutch Subtitles) - Robelin, Stephany
Releasedatum: 18 oktober 2012

TOUS ENSEMBLE is een hartverwarmende Franse komedie van regisseur Stéphane Robelin met o.a. Jane Fonda en Geraldine Chaplin in onvergetelijke prachtrollen.

Al tientallen jaren zijn ze vrienden: de echtparen Jeanne en Albert, Annie en Jean en de weduwnaar Claude. Dit ondanks hun nogal verschillende karakters: Claude is een echte vrouwenversierder, Jean een bevlogen politiek activist, zijn vrouw Annie juist nogal burgerlijk, Jeanne een hartstochtelijk feministe terwijl haar partner Albert een pure levensgenieter is.

De vrienden wonen in Parijs, waren jong in de roerige jaren '60, maar de ouderdom komt met gebreken. Als Claude een kleine hartaanval heeft gehad, moet hij van zijn zoon naar een verzorgingshuis. Hij voelt zich bepaald niet op zijn gemak tussen de "fossielen" daar. "Konden we maar bij elkaar wonen! Dan kunnen we een beetje op elkaar passen", roept Jean. En waarom eigenlijk ook niet? Ze besluiten het bejaardentehuis voor te zijn en samen in één huis te gaan wonen.

TOUS ENSEMBLE is een vrolijke zomerse én ontroerende Franse komedie over vriendschap en de kunst van het leven. Voor de liefhebbers van films als Les Femmes du 6ème Étage en The Best Exotic Marigold Hotel.

Drama Tip Archief

Nieuwsbrief Inloggen Bestellen Contact Over ons Winkelwagentje