Drama Tip


Claire Dolan (Dutch Subtitles) - Kerrigan, Lodge
Releasedatum: 12 december 2011

'Ik moet constant aan je denken,' zegt Claire Dolan tegen één van haar klanten. 'Jij bent niet als andere mannen,' fluistert ze tegen een andere aan de telefoon. Hij is exact als andere mannen. Alle mannen zijn zoals andere mannen als ze een prostituee bezoeken. 'Wat wil je dat ik doe?' vraagt ze. 'Je kan alles tegen me zeggen.' Claire Dolan is een vrouw die alles over mannen weet. Behalve hoe ze te vertrouwen. Of hoe gelukkig met ze te zijn.

Als haar zieke moeder sterft, wil Claire Dolan stoppen met het escortwerk. En een kind krijgen. Daarvoor moet ze zich ontworstelen aan de greep die haar pooier op haar heeft. Ze gaat een relatie aan met een klant die haar tederheid toont. Maar de enige op wie ze kan vertrouwen blijft Claire Dolan.

Lodge Kerrigan (Clean Shaven, Keane) toont het kille leven van een callgirl in een steriel, geometrisch New York vol spiegelend glas. Zijn wereld is een vacuüm gevuld met verloren zielen die geen troost kunnen vinden in hun seksuele escapades, slechts korte verstrooiing van hun levens vol koude afgunst en achterdochtige scepsis.€ 9.95Drama Tip Archief

Nieuwsbrief Inloggen Bestellen Contact Over ons Winkelwagentje