Drama Tip


La Nostra Vita R2 Nl (Dutch Subtitles) - Luchetti, Daniele
Releasedatum: 13 september 2011

Drie jaar na het bejubelde Mio fratello è figlio unico is Daniele Luchetti terug met een meeslepende en bekroonde film over de onverwoestbaarheid van familiebanden.

Claudio is na jaren nog steeds tot over zijn oren verliefd op zijn vrouw Elena. Ze zijn gelukkig met hun twee prachtige zoontjes en een derde kind is onderweg. Voor de sympathieke aannemer is er werk in overvloed: de noordelijke buitenwijken van Rome zijn één grote bouwput. Maar als het noodlot toeslaat en Claudio door een macaber ongeluk ook op zijn werk in de problemen komt, staat hij er opeens helemaal alleen voor. Met behulp van vrienden en familie probeert hij zich kost wat kost staande te houden aan de onderkant van de samenleving. Hij heeft tenslotte drie kinderen.

La Nostra Vita is een ontroerende en meeslepende film over liefde, familie en de grote veerkracht van de mens. Hoofdrolspeler Elio Germano won voor deze rol de prijs voor beste acteur (samen met Javier Bardem voor Biutiful)op het filmfestival van Cannes 2010.

Drama Tip Archief

Nieuwsbrief Inloggen Bestellen Contact Over ons Winkelwagentje