Drama Tip


Mine Vaganti (Loose Cannons) R2 Nl (Dutch Subtitles) - Ozpetek, Ferzan
Releasedatum: 13 september 2011

Ferzan Ozpetek, regisseur van het succesvolle Hamam, Il Bagno Turco, is terug met een heerlijke komedie!
Tomasso Cantone is de jongste zoon van een grote, traditionele familie van pastamakers in Puglia, in het zuiden van Italië. Hij leidt een comfortabel leventje in Rome, heeft de ambitie om schrijver te worden en woont samen met zijn vriend Marco – een leven waar zijn conservatieve familie niet van op de hoogte is.

Als zijn vader hem vraagt om terug te keren naar Lecce om mee te werken in het pastabedrijf, besluit Tomasso - die daar helemaal geen zin in heeft - om uit te komen voor zijn homoseksualiteit, met het risico dat hij niet alleen uit het bedrijf, maar tevens uit zijn familie wordt verbannen. Tomasso hoopt dat hij zo aan zijn verplichtingen kan ontkomen. Maar tijdens het familiediner worden zijn plannen gedwarsboomd door zijn broer Antonio. Tomasso belandt onverwacht in een situatie die hij te allen prijze had willen vermijden.

Mine Vaganti is een bitterzoete komedie over een ontwrichte familie, liefde en vrijheid, met een fantastische rol van Riccardo Scamarcio (Mio Fratello è Figlio Unico, La Meglio Gioventù, Romazo Criminale).

Drama Tip Archief

Nieuwsbrief Inloggen Bestellen Contact Over ons Winkelwagentje