Drama Tip


Puzzle R2 Nl (Dutch Subtitles) - Smirnof, Natalia
Releasedatum: 12 juli 2011

Maria is in de 40, huisvrouw en leeft haar leventje in Buenos Aires. Het enige waar ze de laatste 20 jaar mee bezig is geweest is de zorg voor haar man en haar nu inmiddels volwassen kinderen. Maar als ze een puzzel krijgt voor haar verjaardag, ontdekt ze opeens dat ze een speciale gave heeft. Ze kan ongelooflijk snel puzzels oplossen! Maria bloeit op en raakt compleet geobsedeerd door haar nieuwe passie, dit tot grote ergernis van haar familie.
Als ze in de winkel waar de puzzel gekocht is een advertentie ziet; ‘partner voor puzzelwedstrijd gezocht’, reageert ze stiekem. De afzender blijkt Roberto, een charmante rijke man, en vrijgezel... Met overgave en ambitie stort Maria zich met hem op het puzzelen. Maria lijkt nog maar van een ding te dromen: het nationale kampioenschap puzzelen winnen en naar Duitsland reizen om het wereldkampioenschap winnen! Maar blijft het bij puzzelen alleen?

Puzzle is een heerlijke komedie over onvermoede verlangens en ontdekkingen. De film werd genomineerd voor de Gouden Beer voor Beste Film van het Filmfestival van Berlijn.€ 11.99Drama Tip Archief

Nieuwsbrief Inloggen Bestellen Contact Over ons Winkelwagentje