Aangenaam Klassiek Pasen


Various - Aangenaam Klassiek For Kids 2015

Aangenaam Klassiek for Kids 2015 – Het Weihnachtsoratorium
Het Weihnachtsoratorium van J.S. Bach op 2 CD’s.
Edwin schrijft het verhaal en vertelt…
Philippe Herreweghe en Collegium Vocale Gent
Dat belooft een muzikaal kerstfeestje!
Jozef, Maria, het kindeke, herderskoren, engelenkoren, drie koningen met cadeautjes. Welke cadeautjes? Hoe heten de drie koningen? En natuurlijk de huiveringwekkende Herodes .
Het complete werk duurt 2,5 uur, maar Edwin Rutten leidt je in 70 minuten door de meesterlijke muziek en het kerstverhaal. Je maakt  kennis met de sfeer van de muziek, de instrumenten,  de stemmen van de verschillende zangers en de koren. Met een woordenlijstje, wetenswaardigheden en een quiz. Dit is een mooie  opmaat om ooit het complete werk te horen en te zien.
“Voor volwassenen en andere kinderen”…
Bij aanschaf van Aangenaam Klassiek for Kids, ontvangt u gratis het Aangenaam Klassiek Geschenk 2015. Een exclusief geschenk van ambassadeur Tijl Beckand: een cd met een selectie van werken die zijn gecomponeerd door zijn overgrootvader Charles Beckand en zijn zoon Adolphe Joseph. Deze werken zijn nog niet eerder op cd verschenen. Namens de Nationale EntertainmentCard, de nationale cadeaukaart voor muziek, dvd’s, games en tickets, bieden wij u tevens een speciale Aangenaam Klassiek cadeaukaart aan ter waarde van € 5,00. Wij wensen u veel luisterplezier toe.Aangenaam Klassiek Pasen Archief

Nieuwsbrief Inloggen Bestellen Contact Over ons Winkelwagentje