Horror Aanbiedingen


Requiem For A Vampire R2 (Dutch Subtitles) - Rollin, Jean
Releasedatum: 5 oktober 2009
De films van Jean Rollin

Jean Rollin, de Franse filmregisseur, akteur en schrijver, is het meest bekend door zijn bijdrage aan de Fantastische Film. In zijn thuisland wordt Rollin verantwoordelijk gehouden voor het maken van de 1e Franse vampierenfilm: Le Viol du vampire (1968).
Ook de 1e Franse gore film, Le raisins de la mort (1978), staat onder zijn naam. Beïnvloed door Frans en Duits expressionistische cinema, klassieke Amerikaanse horror en surrealistische kunst, worden de fantastische films van Rollin gezien als visuele poëzie. Sensueel en macaber, mooi en bizar.

Het label Encore heeft al meerdere dvd's van de koning van de elegante horrorfilm verzorgd en komt nu met weer 2 titels:

"Requiem for a vampire"
Verkleed als clowns zijn twee meisjes op de vlucht. Voor wie of wat weten we niet. De meisjes vluchten dwars over verlaten akkers, kerkhoven en door bossen. Ten slotte belanden ze in een verlaten kasteel, alwaar ze kennis maken met een vampier en zijn bedienden. De vampier is de laatste in zijn soort en gedreven door melancholie vanwege de teloorgang van zijn decadente rijk. Hij heeft echter een mooi plan met de twee meisjes: Ze zullen zich bij hem en zijn gevolg voegen. Een vreemde ceremonie wordt voorbereid. De inwijding kan beginnen…

Meer titels van Jean Rollin verkrijgbaar op Encore voor € 9.99 per stuk zijn:

-Night of the hunted
-Shiver of the vampires
-Fascination
-Grapes of death
-Nude vampire
-Bloodsucker leads the dance

Breng een bezoek aan de winkel en koop er 3 voor € 25,-

€ 6.99Horror Aanbiedingen Archief

Nieuwsbrief Inloggen Bestellen Contact Over ons Winkelwagentje