Horror Aanbiedingen


Lips Of Blood R2 (Dutch Subtitles) - Rollin, Jean
Releasedatum: 5 oktober 2009
De films van Jean Rollin

Jean Rollin, de Franse filmregisseur, akteur en schrijver, is het meest bekend door zijn bijdrage aan de Fantastische Film. In zijn thuisland wordt Rollin verantwoordelijk gehouden voor het maken van de 1e Franse vampierenfilm: Le Viol du vampire (1968).
Ook de 1e Franse gore film, Le raisins de la mort (1978), staat onder zijn naam. Beïnvloed door Frans en Duits expressionistische cinema, klassieke Amerikaanse horror en surrealistische kunst, worden de fantastische films van Rollin gezien als visuele poëzie. Sensueel en macaber, mooi en bizar.

Het label Encore heeft al meerdere dvd's van de koning van de elegante horrorfilm verzorgd en komt nu met weer 2 titels:

"Lips of blood"
Frederic (Jean-Loup Philippe) wordt achtervolgd door jeugdherinneringen. Hij herinnert zich een nachtelijk bezoek aan een ver afgelegen kasteel. Daar ontmoette hij Jennifer (Annie Brilland) een mooie en raadselachtige jonge vrouw,geheel wit gekleed. Frederic vraagt zijn moeder (Nathalie Perrey) naar deze gebeurtenis, die stelt echter dat hij raaskalt. Frederic besluit zijn verleden te onderzoeken en ontmoet Jennifer en ontdekt tegelijkertijd dat zijn familie wordt geplaagd door een oude vervloeking. Een vreselijk drama van lang geleden werpt zijn schaduw naar het heden…

Meer titels van Jean Rollin verkrijgbaar op Encore voor € 9.99 per stuk zijn:

-Night of the hunted
-Shiver of the vampires
-Fascination
-Grapes of death
-Nude vampire
-Bloodsucker leads the dance

Breng een bezoek aan de winkel en koop er 3 voor € 25,-

€ 6.99Horror Aanbiedingen Archief

Nieuwsbrief Inloggen Bestellen Contact Over ons Winkelwagentje